Verzwaringsdeken

Er zijn dingen waar je gewoon niet zonder kan. Dat pluizige roze verzwaringsdekentje? Die ene die ruikt als je ouderlijk huis? Die verzwaringsdeken is een essentieel onderdeel van je leven geworden, omdat hij je een knus gevoel geeft als je in bed ligt, en omdat al je vrienden denken dat je het schattigste kind ooit bent. Ze begrijpen het waarschijnlijk niet, maar wij houden van deze verzwaringsdeken. Hoewel er genoeg verzwaringsdekens zijn die we met plezier aan onze toekomstige kinderen zouden doorgeven, is deze specifieke verzwaringsdeken maar goed voor één ding: erin gewikkeld worden en ermee geknuffeld worden tot hij een gigantische klodder donzigheid wordt. Behalve niet echt. Ja, de omvang van een pluizige verzwaringsdeken maakt hem ideaal om onder te kruipen tijdens koude nachten, maar wat mensen zich vaak niet realiseren is het feit dat een verzwaringsdeken hen warm houdt wanneer ze dat het meest nodig hebben – maar het feit dat ze diezelfde verzwaringsdekens ook voor andere dingen kunnen gebruiken! Dus waarom niet profiteren van de voortdurende overvloed aan verzwaringsdekens en ze in plaats daarvan veranderen in leuke accessoires? Hier zijn 25 super eenvoudige manieren om je oude verzwaringsdekens te upcyclen zodat ze meer dan één doel dienen!

Wikkel in een verzwaringsdeken burrito

Als je een dikke verzwaringsdeken hebt, kun je er een verzwaringsdeken burrito van maken. Het enige wat je hoeft te doen is je verzwaringsdeken oprollen in een burrito-achtige vorm en hem vervolgens in een kussensloop stoppen. Het kussensloop houdt je nieuwe verzwaringsdeken intact terwijl je slaapt en maakt het nog knusser dan normaal! Als je eenmaal je burrito hebt, kun je hem gebruiken om je boeken in te doen en je vol te proppen met je favoriete snacks.

Luxe verzwaringsdeken. Of, hoe haal je het meeste uit je verzwaringsdekens.

U kunt uw oude verzwaringsdekens voor zoveel dingen gebruiken, maar als u er het meeste uit wilt halen, moet u proberen ze opnieuw te gebruiken. Als u een paar verzwaringsdekens hebt liggen, kunt u proberen ze te hergebruiken om uw huis schoon te maken, uw was te doen en uzelf warm te houden op kille avonden. Het enige wat u hoeft te doen is de ene verzwaringsdeken in de andere stoppen. Leg dan een kant van de oude verzwaringsdeken in de nieuwe en wikkel het als een burrito. U kunt dit nu gebruiken als een dweil of een schrobber. Je kunt jezelf ook warm houden door gewoon binnenshuis op een verzwaringsdeken te gaan zitten.