Coach Amersfoort

Waarom worden coaches goed betaald?

Coaches worden beter betaald dan hun managers omdat hun werk een continu proces is. Ze leven met de mensen die ze coachen en met het bedrijf dat ze vertegenwoordigen. Ze zijn niet de baas en ze hebben flexibele werktijden. Het is een dynamische baan waarbij je niet veel rapporten hoeft te schrijven, een kantoor is geen vereiste.

Welke kwaliteiten heeft een coach echt nodig?

Ten eerste moet de persoon die gecoacht moet worden een zeer goede onderhandelaar zijn en dus eerlijk kunnen onderhandelen. Goede sprekers en managers zijn ook goede onderhandelaars. De coach moet dus niet alleen een goed onderhandelaar zijn, maar ook een zeer goed redenaar die zijn ideeën duidelijk en helder kan verwoorden. Hij of zij moet in staat zijn om meningen en zorgen te uiten – onbevooroordeeld te luisteren. En last but not least, het vermogen om te luisteren, vragen te stellen en empathie te tonen zijn ook essentieel.

Welke aspecten van een coach moeten sterk genoeg zijn om zijn professionele bestaan te verdedigen en een hoog salaris te eisen?

Eerst en vooral, wat is een coach? Is het een zelfstandige die alleen maar veel mensen begeleidt en controleert? Is het een advocaat en moet hij of zij juridisch advies geven? Is het een computerspecialist die gespecialiseerd is in software? Al deze gebieden zijn vormen van coaching en elk vereist een andere aanpak. Een speciale persoonlijkheid is nodig voor iemand die werkt als coach voor public relations. Dit komt omdat wat hij of zij doet is de bedrijfspersoonlijkheid vertalen in een persoonlijke; het gaat om projectie. Bij coaching gaat het in wezen om het sturen van het gedrag van een ander.

Een persoonlijke coach probeert de houding, het gedrag van de coachende cliënt te veranderen, zodat de cliënt in staat is zich te ontdoen van het beoogde gedrag. De nadruk ligt op het controleren van gedrag. Het is aan de coach om de cliënt aan te moedigen en te inspireren om vooruitgang te boeken en de volgende stap te zetten.agged Zelfverzekerde professionaliteit- Geloofwaardigheid is ook een belangrijke factor die bepaalt hoeveel salaris een coach krijgt. Zelfverzekerd professionalisme is de kernwaarde. Het is ook de houding die het bedrijfsleven tot nu toe in zijn werknemers wil zien. Het drukt de kleinerende mentaliteit uit en zet de toon voor arrogantie. Leraren, verkopers, artsen en ingenieurs hebben allemaal deze eigenschap. Wees dus niet verbaasd dat er een aantal coaches zijn die coaching tegen gereduceerde tarieven aanbieden.

Wil je de Inside Scoop?

onthul de geheimen en ontvang de voordelen. Verhoog uw geloofwaardigheid door een einde te maken aan alle geruchten en vragen. Ontmoet de cliënten en kijk of u hen kunt helpen. Als er een addertje onder het gras zit, erken dat dan en stel een oplossing voor het probleem voor. Wees discreet en tip alle relevante mensen over uw aanpak. Als u veel ervaring hebt en weet welke benaderingen werken en welke niet, wees daar dan ook discreet over.

Het is geen mysterie hoe een vertrouwenscoach zijn of haar waarde kan verhogen. Er is een groot verschil tussen de waarde van een coach en die van een leider. Een coach probeert anderen te helpen, terwijl een leider middelen identificeert voor zijn of haar eigen persoonlijk gebruik. Coaches saneren hun vaardigheid en tonen anderen de dingen waar zij expert kennis over hebben. Terwijl een leider middelen identificeert voor eigen gebruik, houdt een coach zich bezig met het lot van de onderneming en bepaalt hij de uitdagingen, de te volgen richtlijnen en de middelen om die te bereiken.

Hoe word ik een coach?

Er bestaat geen vaste methode om een coach op te leiden. Hij of zij moet on the job leren. Zeer weinig coaches nemen deel aan beschikbare coaching programma’s of cursussen. Eigenlijk is het logistiek gezien onmogelijk. Niet elk bedrijf of onderneming heeft een coachingsafdeling. Niet elke leider heeft recht op een “coachende” persoonlijkheid. Het is dus een kwestie van variatie. Hoe word je een coach? Het antwoord is eenvoudig, ervaring. Velen hebben het gehad, maar dat betekent niet dat u het ook hoeft te hebben.

Hier zijn drie trainings- en mentoractiviteiten die je privé met een potentiële mentor kunt ondernemen:

1. Zoek steun bij uw vrienden en kennissen: Zij kunnen u aanwijzen als mentorkandidaat.2. Bereid u van tevoren voor op het “rite de passage gesprek”:3. Verkrijg zoveel mogelijk informatie: onderzoek de markt, lees vaktijdschriften, woon professionele conferenties bij en “praat” met bedrijfsleiders.4. Ontwikkel een plan voor de ontmoeting met uw doelgroep: wat zijn hun uitdagingen, wat zijn hun problemen, wat is nieuwe informatie die geleerd moet worden en hoe zal het hen ten goede komen?5. Praat virtueel met hen door de moeilijkheden en opwinding van het proces – ik heb deze oefening gedaan met familieleden en vrienden die mij hun meest ervaren en gevoelige informatie hebben toevertrouwd.