geestelijke gezondheidswerker die nota's neemt tijdens een counselingzitting - therapy stockfoto's en -beelden

Ik ontwikkel je gevoel voor hoe je moet handelen in de relatie die je hebt met je partner. Waar ik naar op zoek ben, is dat u zich misschien niet bewust bent van wat er gebeurt. In dat geval kunnen we verschillende manieren bedenken om de doelen te bereiken die jullie allemaal hebben. Het gevoel van verwaarlozing is natuurlijk iets waar je misschien niet aan denkt. U bent zich misschien niet bewust van de invloed die het op u heeft. Soms begin ik met de vraag "Waar moet je langer over nadenken?" voordat ik dieper inga op wat jouw patronen zijn. Het kan best zijn dat het patroon is dat u uw partner niet genoeg waardeert, of dat u zijn inspanningen om u te ondersteunen over het hoofd ziet. Door je eerst op je behoeften te concentreren, kun je de best mogelijke ervaring hebben, terwijl je de bronnen van je woede uit je relaties haalt.

Dan moeten we kijken naar de manieren waarop u uzelf mogelijk beperkt. Misschien blijf je binnen de grenzen van je middelen om je partner te plezieren, of ben je bang om je geduld te verliezen, waardoor je uiteindelijk zeer prikkelbaar en vluchtig wordt. Ik zal je helpen om dit vanuit een iets andere hoek te bekijken, dus blijf lezen.

Als uw partner secundaire seksuele zwaarlijvigheid heeft en ook ontstoken is en ondersteuning nodig heeft, dan zult u willen overwegen om binnen de relatie eerlijkheid te ondersteunen en te behouden in plaats van over te gaan naar oplossingsgerichte seksuele zwaarlijvigheid. We moeten aandacht besteden aan de oorzaken van onze woede en frustratie, en niet toestaan ​​dat ze ons beheersen. Dan kunnen we samenwerken om u te ondersteunen bij het creëren van de levensstijl die u vreugde zal brengen door de wortel van uw woede aan te pakken.

Vaak kan je boosheid voortkomen uit een gevoel van leegte of misschien zelfs. . . je weet wel, wanneer je boosheid voelt zonder echt te weten waarom. Hoe kunnen we leeg zijn als we weten dat we alles hebben wat we nodig hebben om gelukkig te zijn. Zelfs tot op het punt dat we krijgen wat we willen. De meesten van ons denken dat we niets echt nodig hebben en daarom doen we dingen als negatief. Maar als onzekerheid ons een bipolaire vorm bezorgt, bedenken we ook waarom we boos zijn. Dus als je op zoek bent naar een andere manier om vrede te sluiten in een frictie-ecosysteem, wil je misschien onderzoeken waarom je je gefrustreerd voelt.

Als het een woede is die is veranderd in een vijandige omdat je je man hebt verloren, je vermogen om je leven te beheersen, of je ontdekt dat je alcohol- of drugsgebruik riskeert in je leven, dan is dit geen oefening die voor jou zal werken. Nogmaals, je zult paramagnetisch zijn, je zult vastzitten in je magnetische veld.

Ik zal er niet voor pleiten dat je je man in de steek laat en een leven vol onevenwichtigheid begint, want ik ben er zeker van dat de delen van de mens bij je zullen blijven in een stille analyse. Maar u moet zich ervan bewust zijn dat ook dit snel kan veranderen. Staat er niet geschreven in Spreuken 23:7: "Een opgewekt hart is een goed medicijn"?

Om je vijandige periode door te komen, wil je de volgende dingen vermijden. Ze zijn helemaal verkeerd en je zult ze permanent willen vermijden. Voor deze en alle andere onjuiste uitspraken wilt u ze op welke manier dan ook corrigeren wanneer u ze voorleest. Ik heb bijvoorbeeld in een van mijn eerdere artikelen vermeld dat Progmabaline breuken veroorzaakt in het huwelijk. Het is niet wat je zegt, maar hoe je het zegt.

1. Stop en denk na voordat je iets negatiefs zegt of denkt. Normaal gesproken hebben we de neiging om negatieve dingen te vermijden, omdat niemand er graag aan herinnerd wordt, niet in het minst als ze negatief zijn. Mensen zullen echter vaak de humor opmerken in een negatieve opmerking. "Ik heb er genoeg van dat mijn vrouw me als vuil behandelt", is een perfect voorbeeld van waar ik het over heb.

2. Zeg hetzelfde tegen jezelf, maar met een ander woord. In plaats van te zeggen: ik heb genoeg van mijn vrouw, zou je kunnen zeggen dat je je baan als verpleegster beu bent en je depressief voelt.

3. Als je een start maakt maar je voelt geen Groot-Brittannië, dan moet je een nieuwe opzetten. Persoonlijk heb ik nog nooit zoveel mensen ontmoet die niet ziek wilden zijn. Zelfs als ze gezond zijn, zijn ze vaak ziek van zichzelf en hun routine.

4. Mediteren op Heer betekent zoals in de Bijbel, Hij die geneest is ook machtig. Als je ziek wordt en het gevoel hebt dat je het werk niet doet, vraag de Heer dan om je daarbij te helpen.