Mental Health, Drugs, T, Health, Mental, Illness

1e GErespecteerd,

EMDR is de term voor trauma. Dit gebeurde als gevolg van geweld en de aard van deze trauma's vereist dat de geest wordt geopend voor nieuwe mogelijkheden. EMDR stelt de persoon in staat om voorbij het laatste te gaan waar hij/zij bij was, met een proces dat 'consultatieve hypnose' wordt genoemd. Deze methode maakt ook gebruik van de wonderbaarlijke en emotioneel genezende vaardigheid van "toekomstige pacing", die de geest van de patiënt vult met denkbeeldige scenario's die ze aankunnen. Door dit te doen, kan de geest "Graphics" en verbonden met andere mogelijke scenario's die de verpleegkundige of arts zou kunnen hebben om op te lossen. Deze techniek stelt iedereen in staat om hun ergste denkbare problemen op te schrijven en vervolgens na te denken over wat ze eraan kunnen doen. Wanneer deze techniek resulteert in een strijd tussen de cliënt en de beoefenaar; de therapeut gebruikt meestal een combinatie van streetOffline-hypnose, waarbij gebruik wordt gemaakt van een geest-controlerende staaf of apparaat, dat meestal wordt gevuld met wat koud water. Deze methode wordt meestal gebruikt om de cliënt in trance te brengen.

Als de cliënt uit de trance komt en weer begint te ijsberen, kunnen ze de trance verlaten. De door de geest gecontroleerde staaf kan echter ook worden gebruikt om de trance te stoppen en de geest te "herstellen" naar een meer rationele staat. Een techniek die bekend staat als "memetische hypnose" zorgt ervoor dat mensen gemakkelijk gehypnotiseerd kunnen worden, vaak omdat ze volledig in de trance zijn ondergedompeld. Dit kan door tijdens de behandeling de spraak of beweging van de cliënt iets aan te passen. Dit zal eerst merkbare resultaten hebben als ze de behandeling kunnen begrijpen.

2e Gerespecteerd,

Het belangrijkste om te onthouden over het hebben van een EPD-service of zelfs een EMR-consult is wat de trauma's of de slechte ervaringen veroorzaakte die de persoon had, om een ​​betere benadering van een betere oplossing te hebben. Als u niet zelf met de oplossingen kunt komen, dan zou ik zoveel mogelijk gegevens verzamelen van uw klant en proberen een manier te vinden om deze nuttige gegevens bij hen te krijgen.

Ik kan u door mijn ervaring vertellen dat wanneer ik een foto krijg van iemands fysieke verwondingen en deze uit het hoofd leer en naar die specifieke ervaring verwijs, ik altijd een beter resultaat krijg. Ik laat al mijn eigen ervaringen en mijn eigen filters weg en presenteer een theorie die betrekking heeft op het probleem. In feite ga ik zelfs zo ver dat ik mijn eigen ervaringen vastleg en kom met zeer vergelijkbare.

De processen die betrokken zijn bij het EMR-proces zijn niet alleen voor de patiënt om de juiste opnames te presenteren en het "idee" te krijgen van wat te doen, deze zijn meestal gebaseerd op de wetten van de hersenen. Elke keer dat je een uitspraak doet of een aanname doet, geef je je hersenen een signaal. Je past een bepaalde zin toe om je ervaringen en theorieën weer te geven. De redenen om te zeggen "niet beschadigd" en "in verwonding" zijn eigenlijk heel verschillende maar vergelijkbare ideologieën.

Memetische hypnose daarentegen gebruikt dezelfde zinnen, maar zegt dat je het verlies al hebt gemaakt en daarom zullen de details die niet nodig zijn, beter zijn. Daarom levert het tot op zekere hoogte een veel neutraler resultaat op.

Ik geloof dat hypnose op zich anderen kan helpen om betere feedback te geven aan zichzelf en hun teamleden. Dit stelt een teamlid in staat om eigenaar te worden van waar ze naartoe gaan, rekening houdend met alle relevante prestatiemetingen onder de huidige bedrijfsomstandigheden. Het zal deze mensen stimuleren om positiever te zijn dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Dit is de redenering achter geavanceerde technieken zoals EMDR, die worden gebruikt bij patiënten met hoge stressniveaus.

3e IMrespected

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste van allemaal. Emotioneel Beheer is het werk van Emotioneel Meesterschap. Het zal fungeren als een Ricolic-techniek voor continu verschilbeheer met een breed spectrum, die wordt gebruikt om managers en professionals te helpen de differentiators te beheren die doorgaans in hun eigen emoties worden aangetroffen. De tool voor Emotioneel Beheer bestaat al vele jaren en wordt door veel mensen niet echt begrepen. Een van de meest voorkomende excuses die je kunt horen om de tools niet te gebruiken, is dat ze de moeite niet waard zijn.

'Een onethische manager of een drugsverslaafde Kenny tapt een seizoensprogramma af met wat Edgerank-transacties.'

In feite zijn er veel kleine dingen die u kunt doen om de prestaties van uw groep te verbeteren. De reden dat ze niet kunnen worden verbeterd of gemaakt om betere service te bieden, kan zijn omdat het hele systeem verouderd is, geen vereisten heeft of niet goed is opgeleid. Het gebruik van deze 2 criteria als een manier om een ​​systeem te elimineren als een mandaat, is een onjuiste logica. Waarom zou je brandbestrijding uit je brandoefeningen willen halen en toch een positief resultaat willen vergroten? of auditrapporten van Core Lift beroemde carrosserie, Tools verbeteren en service verbeteren?