Jeugdcoach

 

Jeugdcoach

De manier waarop we onze kinderen lesgeven, thuis of op school, kan een grote impact hebben op hun zelfvertrouwen en zelfrespect, wat hun uiterlijk, zelfvertrouwen en zelfbeeld voor de rest van hun leven zal beïnvloeden. Het is echt heel eenvoudig en fundamenteel om een ​​kind te leren, maar het is heel moeilijk uit te voeren. Tenzij ouders volledig zijn geïnformeerd over hoe ze dit evenwicht kunnen bereiken, kunnen hun kinderen onze methoden schokkend vinden. Het is dan ook vreemd dat er producten op de markt zijn die beweren kinderen in dit gebied te helpen, en ouders die deze producten kopen, denken dat ze hun kinderen helpen.

Hier zijn enkele suggesties die het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde van uw kind kunnen vergroten:

1. Houd contact met uw kind. Het is verbazingwekkend hoe snel de tijd lijkt te gaan als je wordt geconfronteerd met de communicatie met je kinderen. Voor mij zou ik mijn telefoon kiezen als een vorm van communicatie met mijn kind voordat ik hem of haar zelfs maar ontmoette. Elke ouder en elk kind heeft een telefoon nodig vanwege de snelheid en het volume van de berichten die we ontvangen. U moet ongetwijfeld ook een telefoon hebben vanwege de instant messages die uw agenda vullen. Ik kan me niet voorstellen dat een kind langer dan 15 minuten niet reageert op een televisie in een andere stad.

U kunt ervoor kiezen om een ​​bezoekende verpleegkundigenkliniek te bezoeken en een speciaal schema voor uw kind op te stellen. De meeste van deze bezoeken zullen face-to-face zijn. Hierdoor kunt u uw kind knuffelen en met hem praten en hem of haar verzekeren dat u niet van streek bent en dat u hem of haar niet verwaarloost. De verpleegster kan ook de broodnodige geruststelling bieden dat u hem of haar niet verwaarloost en dat u graag zou leven om hem of haar elke dag te zien.

2. Laat uw kind zo vroeg mogelijk in de ochtend niet voor 8 uur 's ochtends in bad. Door je kind in bad te laten gaan, leer je hem of haar eigenlijk dat baden een noodzaak is en dat het oké is om het zelfs een beetje vroeg in de ochtend te vieren. We leven in zo'n apurtenance wereld, waar we het zo druk hebben dat we snel afgeleid worden en al snel vergeten we dat we een glas water hebben als we opstaan. Dit heeft een verwoestend effect op het vermogen van uw kind om zich overdag te concentreren en werk gedaan te krijgen.

3. Om deze reden raden wij u aan uw kind zijn of haar badjas buiten de slaapkamerdeur te laten dragen wanneer u slaapt, zodat u er zeker van bent dat zelfs als u de dekens indraait, uw kind volledig gekleed is als u slaapt . Dit is vooral belangrijk als je de neiging hebt om je kind uit bed te trappen om te gaan plassen als je moe bent. Als uw kind zindelijk is, zijn kinderen die zindelijk zijn nog meer vatbaar voor bedplassen. We raden aan om ze daarom een ​​slaapmasker te kopen. Slaapmaskers kunnen eenvoudig op het gezicht worden aangebracht om te voorkomen dat uw kind zijn of haar gezicht ziet als u slaapt. Dit masker kan ook nuttig zijn voor mensen die hun blozen en zweten in het gezicht willen verminderen.