Coach Breda

Een goede loopbaancoach heeft het vermogen om je door al die verwarrende tijden te loodsen waarin je niet zeker bent van het juiste pad. Een goede loopbaancoach zal je persoonlijke en professionele behoeften willen begrijpen, zowel vanuit een ontwikkelings- als vanuit een motivatieperspectief. Hij zal je niet zomaar een “pm” geven en verwachten dat je tevreden bent.

Een goede loopbaancoach zal indringende vragen stellen en luisteren naar je antwoorden. Hij zal eerlijk en zorgvuldig uw sympathieën en antipathieën onderzoeken. Hij zal proberen vast te stellen voor welke uitdagingen u staat en hoe die uw productiviteit en prestaties zullen beïnvloeden.

Ten slotte zal een goede loopbaancoach u geen advies geven en u niet vertellen wat u moet doen. Hij zal luisteren naar je antwoorden en je vervolgens begeleiden bij het nemen van de acties die je zult ondernemen om je problemen op te lossen.

Heb niet het gevoel dat een loopbaancoach er is om je te zien slagen. Het enige doel van een loopbaancoach is om je te helpen je volledige potentieel te realiseren en ze zullen helpen de antwoorden voor je te vinden. Net als jij is een loopbaancoach een actieve, enthousiaste en meewerkende partner in je zoektocht naar succes.

Laat je niet tegenhouden door angst.

Als angst je tegenhoudt, is het tijd om diep adem te halen, je hoofd leeg te maken en weer in beweging te komen. Een loopbaancoach geeft je de steun die je nodig hebt om door te gaan, zelfs als je gedachten je misschien een beetje in de war brengen. Doe hetzelfde voor jezelf en denk niet langer dat je anders of minder bent dan anderen. Een loopbaancoach is voor jou een kans om je eigen sterke punten te ontwikkelen en als persoon te groeien.

zwaai van de ene voet naar de andere

van links naar rechts zwaaien

portfolio naar cv

zelfpromotie

tijdmanagement

problemen oplossen

luistervaardigheden

iteratievaardigheden

creativiteit

handelsvaardigheden

communicatieve vaardigheden

geryiveness

Organisatietalent

vaardigheden in tijdbeheer

Spotlight voor de persoon dieSSN heeft, als hij er een heeft, zo niet

voldoening om deel uit te maken van een bevredigend project of team

Vaardigheden in netwerken

Vaardigheden in loopbaanbegeleiding

spot potentiële leesvaardigheden

Uw interesses en passies ontdekken

Interpretatieve vaardigheden

Leren schrijven in een bepaalde stijl

Luistervaardigheden ontwikkelen

Leren spreken in openbare gelegenheden

Ontwikkel je presentatievaardigheden

Duidelijk, bondig en automatisch leren schrijven

Leren spreken met luide of zachte stem

Leer presentaties te geven

Creëer een publiek imago via je cv

Ontwikkel je gevoel voor humor en het vermogen om om jezelf te lachen.