johannesburg, south africa: provincial parliament , the gauteng legislature - pwv stockfoto's en -beelden

Wij leveren behandelingen voor patiënten die lijden aan cardiale stress en aanverwante SEH-afdelingen. Onze gekwalificeerde professionals kunnen u in een vaartijd van 4-7 uur uit elke harttraumasituatie halen.

Onze klinische nalatigheid is niet alleen 24×7 in het ziekenhuis zijn, een paar van onze ziekenhuisconsulenten blijven ook dag en nacht in de residentie om betere zorg aan de patiënten te geven. Onze klinische nalatigheid kan niet worden vermeden, we kunnen gewoon niet veranderen in patiënten die worden verwaarloosd terwijl ze uitrusten in een chique hotel. Hierna zorgen we ervoor dat elke kwetsbare patiënt aan alle normen voldoet en geven we de beste medische ondersteuning aan die patiënten die tijdens de kantooruren geen hulp van een behandelend arts kunnen krijgen. Onze klinische nalatigheid heeft helemaal niets te maken met de kwaliteit van de service die we onze patiënten kunnen bieden, maar komt eerder voort uit onze vrijwillige en essentiële rol om mensenlevens te redden.

Klachtenafhandeling

Velen van ons dragen vrijwillig en actief bij aan het verbeteren van de patiëntervaring, bijvoorbeeld door ze vaker medicatie te geven, wat de effecten van diversiteit kan verminderen. Klachtenafhandeling omvat onder meer het bieden van een oproepkanaal, waardoor de patiënt op de andere dagen medische hulp kan inroepen als daar behoefte aan is.

Communicatie

We moeten optimaal gebruik maken van de technologie en de omgeving die we hebben om de patiënten van dienst te zijn en er toch voor zorgen dat we niet op het pad komen van door obs overweldigde zorgverleners.

disciplinaire kwestie

Last but not least moeten we ervoor zorgen dat er een effectieve communicatie is tussen de operators en de afdelingen. De technische experts die zijn opgeleid in de gevoelige informatie, moeten ervoor zorgen dat er een goede en efficiënte communicatie is. We moeten klaar zijn om de diensten zowel on-site als offsite aan te bieden aan de patiënten en familieleden van de patiënten. Dit zal hen helpen om op de hoogte te zijn van de procedures en verder uitgebreid wanneer ze op de hoogte moeten zijn van de medische toestand van de patiënt, wat een situatie van leven of dood kan zijn.

Als zorgverlener is het uw plicht om uw taak op de meest geschikte manier uit te voeren.